Over ons

Avian Healthcare Company is opgericht met als doel het beschikbaar maken van hoge kwaliteitsproducten om eigenaren van vogels te helpen het beste te bieden op het gebied van de gezondheid en het welzijn van hun vogels.

Voeding is het belangrijkste middel in het voorkomen en behandelen van gezondheidsproblemen bij vogels

Binnen de vogelgeneeskunde is bekend dat voedingsfouten nog altijd oorzaak nummer één zijn van ziektes en zelfs sterfte. Verkeerde voeding bepaalt in hoge mate de levensverwachting van vogels. Dr. Greg Harrison, een wereldwijd gerespecteerde vogelspecialist, heeft de afgelopen 35 jaar het verschil gemaakt in het voorkomen en het oplossen van voedingstekorten en vergiftigingen. De producten van Harrison’s Bird Foods hebben zich bewezen als de beste oplossing voor gezondheidsproblemen en spelen een belangrijke rol als onderdeel bij de behandeling van zieke vogels.HPP-Logo

Avian Healthcare Company distribueert de producten van Harrison’s Bird Foods® in Nederland, België en de rest van Europa. Deze producten zijn bij dierenartsen verkrijgbaar.

Klik hier om een dierenarts te zoeken bij u in de buurt.

Avian Healthcare Company brengt ook de voedingen van Lafeber, informatiemateriaal als DVD’s, posters en boeken en stimulerende natuurlijke verrijkingsproducten en speeltjes voor vogels op de markt.

Heeft u vragen over producten of leveringsvoorwaarden neem dan contact met ons op via het contactformulier.

SPONSORPROJECTEN

Kweekprogramma Groenwangamazones DierenPark Amersfoort
Kweekprogramma Groenwangamazones DierenPark Amersfoort

Avian Healthcare Company ondersteunt het kweekprogramma Groenwangamazones in DierenPark Amersfoort lees meer →